Achtergrond als therapeut

Nadat ik in 2003 aan de Universiteit van Nijmegen afgestudeerd ben in de psychologie, heb ik aansluitend de postdoctorale opleiding tot gezondheidszorg-psycholoog gevolgd. Ook heb ik de opleiding gedaan tot relatie- en gezinstherapeut. Na een werkervaring van tien jaar, heb ik in 2013 mijn eigen praktijk geopend. Ik werk met diverse vormen van therapie, waarbij mijn cliënten en hun verhaal centraal staan.

Mijn missie en visie

Mijn werk is meer dan het vanuit de wetenschap oplossen van problemen. Het gaat om individuele mensen met specifieke klachten en alle emoties die daarbij horen. De uitdagingen die het leven biedt betekenen voor ieder mens iets anders. De weg naar een oplossing vaak ook. Hierop heb ik mijn missie en visie gebaseerd.
Klik hier voor mijn missie en visie →

photo

Cliënten over mij

Het kiezen van een therapeut is soms lastig. Of het je lukt je in korte tijd kwetsbaar op te stellen tegenover een onbekende hangt vaak af van het gevoel dat je bij iemand hebt en het vertrouwen in diegene. Om je alvast een beter beeld te geven van wie ik ben, heb ik een aantal van mijn cliënten gevraagd hun ervaringen op te schrijven.
Klik hier voor referenties →

Waarom kies je voor ons?

  • Jij en jouw verhaal staan centraal
  • Ieder mens is uniek en voor ons even waardevol
  • Wij zoeken met jou naar een oplossing die bij jou past
  • Wij helpen je uit te gaan van je eigen kracht
  • Wij luisteren graag. Vertel ons jouw verhaal!