IEDER MENS IS
UNIEK & WAARDEVOL
VERTEL ME JOUW VERHAAL

"Ik vind het een uitdaging te helpen problemen op lossen op een manier die bij mijn cliënten past.
Hierbij ga ik uit van de eigen kracht die mensen bezitten.
Ieder mens is voor mij uniek en even waardevol."
Esther Hofman

Hieronder staan een aantal referenties van cliënten die ik het afgelopen jaar heb mogen behandelen.

Wim (53 jaar)

ZE HEEFT MIJ GEHOLPEN
OM WEER VOOR MIJZELF OP TE KOMEN.

"Ik ben bij Esther onder behandeling geweest omdat ik behoorlijk depressief was. Na een doorverwijzing van mijn huisarts stelde zij mij bij het eerste bezoek al op mijn gemak. Ze heeft mij enorm geholpen door mij handvatten te geven om weer voor mijzelf op te komen. Als ik weer hulp nodig heb zal ik zeker weer contact met haar opnemen."
Anoniem echtpaar

WE HEBBEN
LEREN LUISTEREN NAAR ELKAAR.

"Esther is een rustig persoon die zich kan inleven in beide verhalen. Het geeft vertrouwen dat ze de vertaling maken zodra je het gevoel hebt dat de ander het niet begrijpt. We hebben de sessies als prettig ervaren: Esther bood een luisterend oor en kon onze situatie goed schetsen.

Ze heeft ons geholpen om bij elkaar te blijven maar wel elkaar laten inzien of we dat allebei ook wel willen en kunnen. Ze durft kwetsbare situaties aan te halen door problemen en oorzaken naar boven te halen. Ze heeft bij ons beide de vinger op de zere plek weten te leggen. Door haar hebben we leren luisteren naar elkaar en onszelf kwetsbaar durven op te stellen."
Anoniem (28 jaar)

NOOIT GEDACHT DAT ENKELE GESPREKKEN
MIJ ZOVEEL VERDER KONDEN BRENGEN.

"Na lang wikken en wegen had ik de knoop doorgehakt en melde ik mij aan voor een gesprek. Ik had behoefte aan een luisterend oor, iemand die mij kon helpen om mijn leven weer op de rit te krijgen. Esther wist door rake vragen te stellen vrij vlot aan mij zichtbaar te maken waarmee ik worstelde en welke oorzaken hieraan ten grondslag lagen. Deze inzichten hielpen mij te begrijpen hoe ik ben gevormd en wat dit voor mij betekend. Ik wist ineens waar ik stond en hoe ik daar was gekomen.

Na enkele vertrouwde sessies samen leek het mij lastig om weer alleen verder te gaan. Gelukkig hebben we ook stil gestaan bij mijn toekomst; hoe wil ik het? We hebben gesproken over het verschil tussen zaken waar ik me druk om maak en die ik belangrijk vind. Dat gaf houvast.

Hoewel ik de sessies erg spannend en moeilijk vond, heeft Esther mij op een prettige manier weten te benaderen. Hierdoor durfde ik eerlijk te zijn over mezelf...en dat is lastiger dan dat het klinkt! Ik ben bijzonder gelukkig dat ik deze belangrijke stap heb gezet en Esther heb getroffen."